Uit eten Harderwijk

Uit eten in Harderwijk

Wilt u gezellig uit eten in Harderwijk? Maak dan kennis met Restaurant Jasmijn, een Chinees specialiteiten restaurant. Al meer dan 8 jaar weten mensen uit de regio ons te vinden. U kunt bij ons dan ook rekenen op heerlijke gerechten en een uitstekende service!

Uitstekende service

Komt u uit eten in Harderwijk, dan kunt u rekenen op een uitstekende service. Wij doen er alles aan om u een ontspannen en culinaire avond te bezorgen. Wij bereiden al onze gerechten met veel passie en gebruiken uitsluitend verse producten. En dat proeft u zeker terug! Naast de hoge kwaliteit die wij bieden, zorgen wij er ook graag voor dat er aan de service niets ontbreekt.

Het is dan ook niet voor niets dat klanten ons in de regio altijd weten te vinden! Wij serveren de lekkerste Chinese specialiteiten. Dankzij onze ruime menukaart is er voor ieder wat wils. In ons sfeervol ingerichte restaurant kunt u gegarandeerd genieten van een heerlijke verse, maaltijd. U kunt er ook voor kiezen om uw eten bij ons af te halen, zodat u thuis kunt genieten van uw maaltijd. U kunt hiervoor ook even bellen. Wij zorgen er dan voor dat het eten klaar staat wanneer u bij ons binnen loopt.

Reserveren

Wij nodigen u van harte uit om uit eten te gaan in Harderwijk. Reserveer wel even van tevoren om verzekerd te zijn van een tafel. U kunt ons bellen op 0341-433033. U kunt ook uw contactgegevens achterlaten via het contactformulier, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Indien u speciale dieetwensen heeft, kunt u deze natuurlijk aan ons doorgeven. Wij houden hier dan rekening mee.

Uit eten Harderwijk