Restaurants Harderwijk en omgeving

Restaurants Harderwijk en omgeving

U bent op zoek naar restaurants in Harderwijk en omgeving? Dan mag u Restaurant Jasmijn niet missen. Niet voor niets weten klanten uit de gehele regio ons altijd te vinden. Wij staan namelijk al jarenlang bekend als een Chinees specialiteiten restaurant waar u heerlijk kunt eten. Het hele gezin is bij ons van harte welkom.

Bekijk ons menu online

Dankzij onze gevarieerde menukaart is er voor iedereen een passend gerecht te vinden. Hierbij adviseren wij u natuurlijk ook graag. Dankzij onze klantgerichte service zult u een culinaire en ontspannen avond beleven waarbij het u aan niets zal ontbreken. Ook wanneer u speciale wensen heeft, kunt u deze aan ons doorgeven. Wij houden hier dan rekening mee bij de bereiding van het eten.

U kunt onze gehele menukaart online bekijken om zo een impressie van de mogelijkheden te krijgen. Wij weten ons van andere restaurants in Harderwijk en omgeving te onderscheiden. Dit omdat kwaliteit bij ons hoog in het vaandel staat en wij uitsluitend gebruik maken van verse ingrediënten. Dit komt de smaak absoluut ten goede!

Kortom, indien u op zoek bent naar restaurants in Harderwijk en omgeving, hoeft u niet verder te zoeken.  Wij staan voor u klaar. Wel raden wij aan om even te reserveren, om verzekerd te zijn van een tafel. U kunt ons bellen via 0341- 433033 of laat uw gegevens achter via het contactformulier. U ontvangt dan zo snel mogelijk een bevestiging van ons.

Restaurants Harderwijk en omgeving