Restaurant in Harderwijk

Restaurant in Harderwijk

U bent op zoek naar een restaurant in Harderwijk en zodoende bent u terecht gekomen op de website van Restaurant Jasmijn. Wij nodigen u van harte uit om gezellig bij ons te komen eten. Wij serveren een diversiteit van Chinese specialiteiten waardoor er voor ieder wat wils is. Ons restaurant is dan ook geschikt voor mensen van alle leeftijden.

Verse producten

Al onze gerechten worden met de grootste passie en zorg bereid. Zo gebruiken wij uitsluitend verse producten en dat proeft u direct. Kwaliteit staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. Ook service is erg belangrijk bij ons, wij zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Kortom, kom eens genieten in onze modern ingerichte zaak en beleef een culinaire avond.

Al meer dan 8 jaar weten klanten uit de gehele regio ons restaurant in Harderwijk te vinden. Wij dragen er dan ook de grootste zorg voor dat u een ontspannen en culinaire avond kunt beleven. Service en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel en dat merkt u direct wanneer u bij ons binnenloopt.  Indien u speciale dieetwensen heeft, kunt u deze natuurlijk altijd aan ons doorgeven.

Catering

In ons restaurant in Harderwijk verzorgen wij ook catering voor grote groepen. Deze worden bij u op locatie gebracht op de gewenste dag. Vraag gerust naar de mogelijkheden! U kunt ons bereiken via 0341- 433033 of laat uw gegevens achter via het contactformulier.

restaurant in harderwijk