Lekker eten Harderwijk

Lekker eten in Harderwijk

Wilt u gezellig en lekker eten in Harderwijk? Breng dan eens een bezoek aan Restaurant Jasmijn, waar het hele gezin kan genieten van de meest culinaire gerechten. Wij serveren een diversiteit van Chinese specialiteiten. U kunt onze menukaart online bekijken om een indruk te krijgen van de mogelijkheden.

Al meer dan 9 jaar staat Restaurant Jasmijn bekend om zijn lekkere eten in Harderwijk. Alle gerechten worden met de grootste zorg bereid. Ook maken onze koks uitsluitend gebruik van verse producten en dat proeft u! Ondanks de hoge kwaliteit van onze gerechten, kunt u bij ons rekenen op scherpe prijzen.

Wanneer u lekker wilt eten in Harderwijk, dan bent u bij ons dus aan het juiste adres. In een sfeervolle ambiance kunt u op uw gemak dineren terwijl wij ervoor zorgen dat het u aan niets ontbreekt. Klantvriendelijkheid en service staan bij ons namelijk hoog in het vaandel.

Afhalen

Naast ons kleine restaurant, heeft u bij ons ook de mogelijkheid om eten af te halen. Voor zowel het restaurant als de afhaal hebben wij een ruim keuzemenu. U kunt ons ook van tevoren bellen om uw bestelling door te geven. Wanneer u dan bij ons binnenloopt, staat uw eten al klaar. Indien u bepaalde dieetwensen heeft, kunt u deze gerust aan ons doorgeven. Wij houden hier dan rekening mee.

Wilt u lekker komen eten in Harderwijk? Reserveer dan even door te bellen: 0341- 433033. Zo bent u verzekerd van een tafel!

lekker eten harderwijk