Eten bestellen Harderwijk

Eten bestellen in Harderwijk

U bent op zoek naar mogelijkheden om eten te bestellen in Harderwijk? Maak dan een keuze uit het uitgebreide afhaalmenu van restaurant Jasmijn! U kunt ons bereiken via 0341-433033.

Petit restaurant

Wilt u lekker uit eten in Harderwijk? Niet alleen kunt u bij ons eten bestellen. U kunt namelijk ook plaatsnemen in ons kleine, gezellige restaurant. Hier serveren wij een diversiteit van Chinese specialiteiten. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Nasi- en bamigerechten
  • Mihoengerechten
  • Vegetarische gerechten
  • Vleesgerechten
  • Garnalengerechten

Bovenstaande is slechts een klein gedeelte van onze uitgebreide menukaart. Dankzij de uitgebreide keuze, is er voor zowel jong als oud een passend gerecht te vinden. Ook serveren wij complete rijsttafels voor het hele gezin. U kunt onze gehele menukaart op de website bekijken. Indien u bepaalde dieetwensen heeft, kunt u dit natuurlijk altijd aan ons doorgeven. Wij houden hier dan rekening mee.

Catering

Heeft u binnenkort een verjaardag met veel gasten? Of organiseert u een bedrijfsfeest? Dan is het inschakelen van een catering service absoluut een uitkomst. Restaurant Jasmijn komt het door u bestelde eten graag op de gewenste locatie bezorgen. Informeer gerust eens naar de mogelijkheden! Ook uw andere vragen kunt u gerust aan ons stellen. U kunt ons bereiken via 0341- 433033, ook wanneer u eten wilt bestellen in Harderwijk.

Eten bestellen Harderwijk